flavicon penseel

Galerie

In deze online galerie zijn mijn schilderijen van stadsgezichten te bekijken. Klik op een foto om de afbeelding te vergroten.

De schilderijen in het echt bekijken?

Veel van mijn schilderijen zijn te zien bij galeries in heel Nederland. Wanneer schilderijen in een expositie te zien zijn, wordt dat in deze online galerie bij het betreffende schilderij vermeld. Op de pagina Exposities is een overzicht te zien van alle exposities en beurzen waar nu en de komende tijd schilderijen van mij te zien zijn. Kijk waar de schilderijen te zien zijn.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om uitnodigingen te ontvangen voor de exposities? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Ongeveer 10 keer per jaar krijg je dan een e-mail van mij. Hierin lees je niet alleen het laatste expositie nieuws, maar zie je als eerste de nieuwe schilderijen en lees je interessante  en leuke achtergrondinformatie. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Schilderijen van de hoogste kwaliteit

Al mijn realistische schilderijen van stadsgezichten woorden met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt. Een schilderij moet niet alleen mooi zijn als je het koopt, maar ook mooi blijven. Daarom maak ik alleen gebruik van de allerbeste materialen. Ik maak mijn schilderijen met hoge kwaliteit olieverf of acrylverf. Het inlijsten gebeurd door een goede vakman. Om het schilderij in optimale conditie te houden, is het belangrijk om na te denken over de plaats waar het komt te hangen. Schilderijen kunnen slecht tegen temperatuur en vocht verschillen. Hang ze dus niet in direct zonlicht of in de buurt van een radiator of verwarming.

schilderijen van Roos van der Meijden

Wil je meer realistische schilderijen bekijken?

 

Ben je een liefhebber van realistische kunst of ben je op zoek naar een specifiek realistisch schilderij? Kijk dan eens op

www.hedendaags-realisme.nl

Hier vind je een overzicht van kunstenaars en galeries waar je ongetwijfeld veel moois zult vinden.

Op zoek naar een schilderij stadsgezicht? kies dan mijn schilderij van stadsgezichten