Exposities2023-07-13T21:25:37+02:00
flavicon penseel

Exposities

Regelmatig zijn mijn schilderijen te zien bij galeries en op kunstbeurzen. Hieronder zie je een overzicht van de exposities die nu of binnenkort te bezichtigen zijn. Klik op de aankondiging voor meer informatie over de expositie.

Uitnodigingen voor exposities

Vind je het leuk om uitnodigingen te ontvangen voor de exposities en kunst beurzen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Ongeveer 10 keer per jaar krijg je dan een e-mail van mij. Hierin lees je niet alleen nieuws over exposities, maar zie je als eerste de nieuwe schilderijen en lees je interessante en leuke achtergrondinformatie. Ontvang uitnodigingen voor exposities.

Toegankelijkheid van exposities

Galeries ontvangen je graag om al het moois te kunnen laten zien dat ze in huis hebben. Ga je op pad, neem even contact op met de galerie of kijk op de website voor de openingstijden van de expositie. In de aankondiging van een expositie vind je altijd de website en de contactgegevens van de galerie.

Welke schilderijen zijn in een expositie te zien?

Op deze pagina zie je zo veel mogelijk de schilderijen die bij de expositie te zien zijn. Maar het kan gebeuren dat een schilderij inmiddels verkocht is.  Wil je weten of een schilderij nog beschikbaar is?  Het meest actuele overzicht vind je in de online galerie van deze website. Daarin staat bovendien bij ieder schilderij de verkoopprijs en waar het schilderij te zien is. Staat er geen galerie vermeld bij een schilderij, dan is het in mijn eigen atelier aanwezig.

Vaste exposities

Er zijn een aantal galeries waar ik al lange tijd mee samen werk. Zij hebben doorlopend schilderijen van mijn in huis of op hun website. Hier vind je mijn vaste exposities: Nuenen- Gallerie Bonnard, Amsterdam- Galerie Artfusion, Buren- Dutch Luxury Design, Rijswijk- Galerie Artishock, Oudewater- Galerie Sille.

Exposities Amsterdam, exposities schilderijen, expositie in Amsterdam, expositie Amsterdam

For inquiries from abroad and detailed information, please contact:
Ruud van der Splinter of Dutch Luxury Design in Amsterdam, Netherlands
Tel: 0031 (0)202060830 Email: info@dutchluxurydesign.com

Dutch Luxury Design
Ga naar de bovenkant