flavicon penseel

Schilderij van Den Haag

Ben je zoek naar een mooi schilderij van Den Haag?

Wanneer je een schilderij van Den Haag zoekt, ben je op de goede website beland. Mijn naam is Roos van der Meijden en ik schilder regelmatig de de passage van Den Haag. Een schilderij van Den Haag is bij mij altijd herkenbaar en gedetailleerd. Je herkent en voelt de sfeer van de passage meteen. Herken jij de plekken van de schilderijen hieronder?

.

Schilderij van Den Haag kopen

Een schilderij van Den Haag kopen is eenvoudig. Klik op het schilderij van je keuze. Je wordt dan doorgeleid naar mijn online galerie. Bij ieder schilderij staat vermeld of het schilderij beschikbaar is en wat de verkoopprijs is. Wanneer een schilderij van Den Haag verkrijgbaar is via een galerie, dan wordt dit bij het schilderij vermeld. Neem dan contact op met de betreffende galerie. Je bent er van harte welkom.

Staat alleen de prijs bij een schilderij? Dan kan je het schilderij in mijn atelier in Pijnacker komen bekijken. Het lijkt me leuk je te ontmoeten, dus maak gerust een afspraak via de contact pagina. Wil je een schilderij van Den Haag in opdracht laten maken. Ook dat is mogelijk in ieder gewenst formaat vanaf 40×40 cm. Ik vertel je graag meer over de werkwijze en de prijzen.

flavicon penseel

Op de hoogte blijven van nieuwe schilderijen van Den Haag

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe schilderijen van Den haag? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Ongeveer 10 keer per jaar krijg je dan een e-mail van mij. Hierin zie je als eerst nieuwe de schilderijen en ontvang je uitnodigingen voor exposities . Daarnaast lees je er interessante  en leuke achtergrondinformatie in.

Blijf op de hoogte van nieuwe schilderijen van Den Haag.

Roos van der Meijden maakt realisme

Stadsgezichten van Den Haag

Ik ben onder andere geïnspireerd door meester uit de oude Nederlandse schilderkunst. De inspiratie voor de stadsgezichten van Den Haag is ontstaan na een serie muurschilderingen die ik heb gemaakt in het Haga Ziekenhuis, locatie Leyweg. Voor verschillende afdelingen maakte ik in 2009 tot en met 2011 verschillende muurschilderingen van Haagse stadsgezichten.

Den Haag heeft ontelbaar veel mooie plekken die het schilderen waard zijn. Vooral het gebied rond de passage en het Buitenhof staat al op een aantal schilderijen van Den Haag afgebeeld. Heb je zelf een favoriete plek in Den Haag die je op een schilderij vereeuwigd wilt zien? Vraag me naar de mogelijkheden voor een schilderij van Den Haag in opdracht.

Als je mijn stadsgezichten van de Haagse passage bekijkt, zal het je opvallen dat ik van vloeren houd. In combinatie met contrasten tussen licht en schaduw geven ze de verhalen in mijn schilderijen sfeer. Daarnaast zie je vaak weerspiegelingen terugkomen. Bijvoorbeeld in de ramen van de winkels in de Haagse passage. Bovendien zijn veel schilderijen gebaseerd op momenten uit mijn persoonlijke leven. Al dan niet symbolisch weergegeven. Voor alle plekken uit mijn schilderijen geldt in ieder geval dat ik er persoonlijk geweest ben. Voor mijn Haagse stadgezichten is dat niet zo heel moeilijk. Ik woon vlak bij Den Haag en bezoek de stad regelmatig.