flavicon penseel

Schilderij van Delft

Ben je zoek naar een mooi schilderij van Delft?

Wanneer je een schilderij van Delft zoekt, ben je op de goede website beland. Mijn naam is Roos van der Meijden en ik schilder regelmatig de mooiste plekjes in Delft. Een schilderij van Delft is bij mij altijd herkenbaar en gedetailleerd. Je herkent en voelt de sfeer van Delft meteen. Herken jij de plekken van de schilderijen hieronder?

.

Schilderij van Delft kopen

Een schilderij van Delft kopen is eenvoudig. Klik op het schilderij van je keuze. Je wordt dan doorgeleid naar mijn online galerie. Bij ieder schilderij staat vermeld of het schilderij beschikbaar is en wat de verkoopprijs is. Wanneer een schilderij van Delft verkrijgbaar is via een galerie, dan wordt dit bij het schilderij vermeld. Neem dan contact op met de betreffende galerie. Je bent er van harte welkom.

Staat alleen de prijs bij een schilderij? Dan kan je het schilderij in mijn atelier in Pijnacker komen bekijken. Het lijkt me leuk je te ontmoeten, dus maak gerust een afspraak via de contact pagina.

Giclées van de schilderijen van Delft

Een aantal van mijn schilderijen van Delft zijn verkrijgbaar als giclée. Een giclée is een hoogwaardige kunstreproductie. Ieder detail uit het schilderij is er haarscherp op te zien.

De schilderijen van Delft zijn verkleind afgedrukt op een mooie en zware kwaliteit papier. Ze zijn gemaakt in een oplage van 10. Iedere afdruk is genummerd en met de hand gesigneerd. Het beeldformaat van een reproducties is 30 x 30 cm, het papierformaat is 35 x 35 cm. Een reproductie heeft een aantrekkelijke prijs en is daardoor een perfect cadeau of relatiegeschenk. Je koopt de giclées van de schilderijen van Delft in de webshop.

flavicon penseel

Op de hoogte blijven van nieuwe schilderijen van Delft

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe schilderijen van Delft? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Ongeveer 10 keer per jaar krijg je dan een e-mail van mij. Hierin zie je als eerst nieuwe de schilderijen en ontvang je uitnodigingen voor exposities . Daarnaast lees je er interessante  en leuke achtergrondinformatie in.

Blijf op de hoogte van nieuwe schilderijen van Delft.

Roos van der Meijden maakt realisme

Stadsgezichten van Delft

Ik ben onder andere geïnspireerd door meester uit de oude Nederlandse schilderkunst. De inspiratie voor de stadsgezichten van Delft is ontstaan na een bezoek aan de tentoonstelling van Pieter de Hoogh in Museum Het Prinsenhof. Dat was eind 2019. Sindsdien heb ik  een heel aantal stadsgezichten van Delft geschilderd.

Delft heeft ontelbaar veel mooie plekken die ik graag schilder. Vooral het gebied rond de Oude Kerk, St Agathaplein en de Oude Delft biedt veel inspiratie. Maar ook de Beestenmarkt staat al op een aantal schilderijen van Delft afgebeeld. Heb je zelf een favoriete plek in Delft die je op een schilderij vereeuwigd wilt zien? Vraag me naar de mogelijkheden voor een schilderij van Delft in opdracht.

Als je mijn stadsgezichten van Delft bekijkt, zal het je opvallen dat ik van straten en stenen houd. In combinatie met contrasten tussen licht en schaduw geven ze de verhalen in mijn schilderijen sfeer. Daarnaast zie je vaak weerspiegelingen terugkomen. Bijvoorbeeld in het water van de grachten van Delft. Bovendien zijn veel schilderijen gebaseerd op momenten uit mijn persoonlijke leven. Al dan niet symbolisch weergegeven. Voor alle plekken uit mijn schilderijen geldt in ieder geval dat ik er persoonlijk geweest ben. Voor mijn Delftse stadgezichten is dat niet zo heel moeilijk. Ik woon vlak bij Delft en bezoek de stad regelmatig.